Makeup Revolution- A Makeup Revolution legjobb termékei

A Makeup Revolution egy brit márka, amely inkább a megfizethető márkák közé tartozik. A Makeup Revolution termékeinek többsége más elit szépségápolási márkák utánzata, de jó minőségben. Azoknak az embereknek tökéletes választás, akik sokallják az OG Urban Decay Naked palettáinak, vagy a Kat Von D Shade and Light palettájának az árát. A termékeik színeit főleg ezek a márkák inspirálják, így hasonló termékeket gyártanak, elfogadható áron. Rengeteg termék tesztelése és kipróbálása után a Makeup Revolution öt legjobb szépségápolási termékét szedtük össze.

Makeup Revolution Conceal & Define 

Ezt a sűrű, és teljes fedésű terméket a Tarte Shape Tape Concelled ihlette. Ha olyan mattosítót keres, ami kifejezetten zsíros bőrre való, akkor ez a megfelelő választás. 13 árnyalatban kapható, ebből 6 a sötétebb kategóriába tartozik.

A Tarte-nak is ugyanennyi árnyalata van. Nem kell különböző színekkel variálni a karikák eltüntetéséhez, ez a termék magában képes rá. Tartós és egész nap a helyén marad.

Ultra 32 Szemhéjpúder paletta Flawless 4 Resurrection

Ha sokszínű palettára van szüksége a kísérletezéshez, akkor ezt ajánljuk. Narancssárga és arany árnyalatai vannak, amelyek nagyon jól passzolnak a szép kék szemekhez. Ez a paletta a gyönyörű Anastasia Beverley Hills Modern Renaissance palettájának árnyalatait tartalmazza, szóval itt egy olcsóbb alternatíva.

Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette
Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette szemhéjpúder paletta

HD Pro Cream Kontúr

Ennek a YouTubernek a kedvenc kontúrja mindenképpen kötelező. Nagyon sokféle árnyalatban kapható, különböző bőrtónusokhoz. Működik egészen fakó bőrtől kezdve a sötétebb árnyalatokon is. Sokat kell kontúrozni ahho, hogy szakértő legyél, és biztosan lesz olyan is, amikor hibázol. Ez a kiváló minőségű, sokoldalú és megfizethető termék olyan sminkfüggők számára készült, akik elegánsan akarnak kinézni.

Rose Gold Rúzsok

Mi másra lenne még szükséged, mint rózsás ajkakra? Annyira ragyogóak ezek a színek, hogy elképzelni is nehéz. A Makeup Revolution által készített csomag 5 árnyalatot tartalmaz, de ezek közül is a Chauffeur a legkedveltebb. Minden szükséges szín megtalálható benne, kezdve a nude-tól az egészen sötétig.

Luxury Banana Púder

Ez a termék elképesztő alapot nyújt, csökkenti a fényességet, miközben korrigálja a vörösséget. Különösen nagyon meleg időben jó ez a púder, amikor fontos, hogy a smink a helyén maradjon. Ez az olcsó termék éri meg leginkább a piacon jelenleg. Az arcnak hibátlan, selymes és matt felületet ad.

A Makeup Revolution mindenféle terméket kínál, a legmeglepőbb árnyalatokban, és hihetetlen áron. A márka főleg azoknak a sminkmániásoknak szól, akik szeretnek kísérletezni új színekkel.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: