A legjobb iPhone képszerkesztő alkalmazások

Az iPhone-ok jelentik az okostelefonok alfáját és omegáját. Ezekkel a készülékekkel vette kezdetét az okostelefonok forradalma, minden ami ezen a piacon jött, az csak utánuk következett. Azt tudtad, hogy a készülék prototípusának elkészülésekor Steve Jobs eredetileg táblagépet szeretett volna kapni, de végül telefon lett belőle?

Persze ezzel még nem értünk az érdekességek végére. Az iPhone készülékekhez kapcsolódó tény az is, hogy ez a telefon megváltoztatta a kommunikációt, ugyanis egyre többen gondolják úgy, hogy egyszerűbb sms üzenetet küldeni, mint telefonálni. Emellett, a zenét is ők forradalmasították, ugyanis ma már 10 fiatalból 9 az iPhone készülékén hallgat zenét.

Az iPhone telefontokok eladása folyamatosan növekszik.

Ezt a trendet követi a telefonok védelme is. Vagyis, az iPhone telefontokok voltak az elsők, amelyek tömegesen elterjedtek, ezen készülékek felhasználói tartották elsőként fontosnak, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak készülékeiknek.

Az iPhone telefontokok eladása folyamatosan növekszik. Egyre többféle anyagból készült és divattrendet követő tokokkal találkozhatunk. Ezeknek a tokoknak az az egyik legnagyobb előnye, hogy alkalmazkodnak a telefonok folyamatosan bővülő funkcióihoz.

Ha szétnézel a webáruházunkban, láthatod, hogy rengeteg féle megoldással kínálunk iPhone telefontokokat. A legjobb példa erre az iPhone 14 Plus “Leather Wallet” telefontok, amely amellett, hogy védelmet nyújt a telefonnak, pénztárcaként is használható, sőt videózás céljából rögzíthető is vele a telefonunk.

Igen, az iPhone-nal videózhatunk!

Ha pedig már a videózásról van szó, ez csak egy azon számos funkció közül, amelyekre telefonunkat használhatjuk. A modellről modellre igényesebb kamerának köszönhetően sokan használják videózásra, fotózásra telefonjukat, az iPhone telefontokok pedig remekül alkalmazkodtak ehhez a trendhez. Az alábbiakban bemutatunk néhány remek alkalmazást, amelyeket képszerkesztésre használhatsz.

Pixelmator Photo

Ez a remek alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel szerkeszd a fotóidat, vagyis azokon akár csoportosan is javíthass a beépített gépi tanulás segítségével. De ha nincs erre szükséged, a program rengeteg szűrőt és beállítási lehetőséget kínál. Vagyis, ez a szoftver akkor is hasznos lehet, ha automatikusan szeretnéd a képeid tömegeit javítani és akkor is, ha szereted azokat egyesével javítgatni.

Halide Mark II 

Ez is egy remek alkalmazás, amelynek a használatával például a manuális fókuszálás során pontosan be tudod állítani a képet, az élességet és egyéb funkciókat, hogy a kép biztosan tökéletes legyen. Az app egyfajta kombinációt biztosít az Apple készülékek által végzett képfeldolgozás és a profi fotósok elvárásai között, többek között azzal, hogy a RAW formátum is elérhető.

Inkwork

Az Inkwork segítségével megteheted, hogy a frissen lőtt képet pillanatok alatt műalkotássá konvertáld át. Az app elegáns, letisztult kezelőfelülettel rendelkezik, lehetőséged van megváltoztatni a háttér színét, a vonások méretét, vagyis részletesen tudsz módosítani virtuális vázlatodon. És akkor még nem is beszéltünk a rengeteg szűrőről. Megtalálsz itt mindent a fekete-fehér megoldásoktól egészen a képregényszerű vázlatokig.

RTRO

Ahogy a neve is mondja, ez egy vintage jellegű alkalmazás, ami a profizmus helyett inkább a szórakozást, a játékosságot helyezi előtérbe. Ezzel az alkalmazással többféle vintage jellegű videót készíthetsz, kezdve azoktól, amelyek olyan benyomást keltenek, mintha sérült VHS-videóról lenne szó, egészen a szemcsés felvételekig.

Snapseed

A végére hagytuk az egyik legnépszerűbbnek szám ító alkalmazást, amely ráadásul ingyenes és nagyszerű segítség lehet kezdő és haladó fotósok számára egyaránt. A szoftver eszközeivel javíthatjuk a fotó expozícióját, élességét, színét és még egy egész sor funkcióját. Lehetőségünk van a képek kivágására, szerkesztésére is. A szoftverbe beépített szűrőkkel pedig pillanatok alatt akár fekete-fehérre is átalakíthatod a képedet.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: