Megéri-e pénzt a Huawei P20 Lite?

Amint a nevéből kitalálható, a Huawei P20 Lite a kistestvére a Huawei márka P20 sorozatában sikeressé vált telefonnak.

A dobozban megtalálhatja az alapvető dolgokat, beleértve a töltőadaptert, a C típusú adatátviteli és töltő kábelt, a felhasználói kézikönyveket, a SIM-tálcát és a fülhallgatót. Szóval, mire számíthat ettől az eszközhöz? Megéri a pénzét?

A kijelző

A P20 Lite olyan bevágással rendelkezik, mint a P20 és a P20 Pro. Lehet, hogy talál benne hiányosságokat, attól függően, hogy mit érzel ezzel a trenddel kapcsolatban. A felhasználók különféle igényeinek és preferenciáinak kielégítése érdekében a Huawei gondoskodott arról, hogy elrejtse ezt a notch-ot, ha Ön nem nagy rajongója.

A Huawei P20 Lite az Antutu-n 88516 pontot szerzett
Huawei P20 Lite

Várható, hogy még akkor is kissé észrevehető lesz, ha rejtve marad, mert az LCD-kijelző az AMOLED-del ellentétben nem reprodukálja a fekete színeket. A P20 Lite 1080×2280-as kijelzője 432 ppi-vel rendelkezik, így mindent kristálytisztán mutat.

Operációs rendszer és hardver

A Kirin 970 lapkakészlettel csomagolt P20-val és P20 Pro-vel ellentétben a Huawei P20 Lite Kirin 659-mel van felszerelve, egy viszonylag gyengébb chip szettel, amely hasonló a Snapdragon 625 szintjéhez. A menüben való navigálás során, és a használat során az általános sebesség és képernyő átmenetek változhatnak, viszont így is teljesen kielégítőnek tekinthető. Megfigyelheti azonban, hogy bizonyos esetekben az eszköz több időt igényel az alkalmazások futtatására. Végül is ez csak egy egyszerű eszköz, amely középső kategóriás tartozik, és amelyet nem szabad összehasonlítani a felső kategóriás eszközökkel.

A P20 Lite 4 GB RAM-mal rendelkezik, amely elegendő a legtöbb alkalmazás tárolásához multitasking esetén. Ezt kombinálják a 64 GB-os belső tároló memóriával. Ha azonban úgy gondolja, hogy a tárolómemória nem elegendő, akkor a hibrid SIM-kártyahelyen lévő microSD-kártya segítségével 256 GB-ig bővítheti az eszköz tárhelyét.

A Huawei P20 Lite az Antutu-n 88516 pontot szerzett, ami jobb eredményt mutat, mint a hasonló felszereléssel rendelkező más eszközök.

Az előlapi kamera arcfelismerő rendszerrel rendelkezik, és hátulján egy megbízható ujjlenyomat-leolvasó található, amely tökéletesen illeszkedik az eszköz csiszolt üvegből készült hátuljára.

Az eszköz hangszórója nem nyújtja a legjobb eredményeket, mivel nem túl hangos, és a hangja sem túl szép.

A P20 Lite az Android 8.0 Oreo rendszeren fut, a Huawei 8.0 verziójának Emotion UI-val kombinálva, ahol rengeteg testreszabási lehetőséget kaphat az eszköz hangulatához és megjelenéséhez.

Olvassa el a következő cikket is: A legjobb iPhone képszerkesztő alkalmazások

Ezt a trendet követi a telefonok védelme is. Vagyis, az iPhone telefontokok voltak az elsők, amelyek tömegesen elterjedtek, ezen készülékek felhasználói tartották elsőként fontosnak, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak készülékeiknek.

Kamera

A Huawei P20 Lite különbözik a többi P20 készüléktől, mivel nem rendelkezik Leica-val ellátott optikával. A dupla kamera beállítása hátulján található, 16 és 2 megapixeles érzékelővel. Második érzékelőjét elsősorban arra használják, hogy további háttérinformációkat szerezzen álló képek készítésekor. A készülék elülső kamerája 16 MP felbontású. Mindkét kamera jól teljesít, és kielégítő képeket kínál.

A Huawei P20 Lite kétségkívül egy nagyon kívánatos eszköz, amelynek a szép kinézete és teljesítménye megéri a pénzt.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: