A Bowen-terápia számos csodája

Az emberek ma már jobban, mint valaha, a különböző betegségek és egészségügyi állapotok kezelésében a modern orvostudományra támaszkodnak. Azonban egy természetes kezelés kezd reflektorfénybe kerülni számos előnye miatt. Ez nem más, mint a Bowen-terápia

Ez az egyedülálló terápia számos gyakori betegség, többek között fejfájás, izomfájdalom, stressz, emésztési zavarok és szorongás kezelésében segít. 

A Bowen-terápia áttekintése 

A Bowen-terápia vagy Bowenwork a nem invazív, gyengéd testmunka egyik formája. A terápia a hagyományos kínai orvoslás elvein alapul. Olyan alternatív gyógymód, amely gyengéd érintésekkel manipulálja a kötőszöveteket és az izmokat. 

A Bowen-terápia vagy Bowenwork a nem invazív, gyengéd testmunka egyik formája. Forrás: Thermana Laško

A Bowenwork ujjmozdulatokat és gyengéd nyomást alkalmaz a test meghatározott pontjaira. A Bowen-módszer az inakat, szalagokat, izmokat és a környező bőrt veszi célba. A mozdulatok célja az idegrendszer stimulálása a fájdalom csökkentése érdekében. 

Íme néhány figyelemre méltó előny, amelyet élvezhet, ha aláveti magát ennek az egyedülálló testkezelésnek:

Javított fókusz

Ahogy öregszik, mind az elméje, mind a teste lassulni kezd. Ennek eredményeképpen nehezebben tud felidézni dolgokat, és nehezebben tud a korábbiakhoz hasonlóan koncentrálni a feladatokra. A jó hír az, hogy számos dolog van, amit megtehetsz azért, hogy az agyad élesebb és koncentráltabb maradjon. A Bowen-terápia történetesen ezek egyike. 

A Bowenwork segíthet növelni az agy véráramlását, ami ennek eredményeképpen stimulálja az idegrendszert. Ez a megnövekedett véráramlás oxigénnel is ellátja és táplálja az agyat, így javítja a kognitív funkciókat. 

A geriátriai masszázs javítja a testtartást, csökkenti a feszültséget és a stressz-szintet. Kiváló módja a hanyatló kognitív funkciók javításának. A Bowenwork csökkenti a feszültséget és a stresszt, hogy segítsen az elmét koncentráltan és élesen tartani még az életkor előrehaladtával is. 

Jobb alvás

Tudta, hogy emberek milliói szenvednek olyan alvásproblémáktól, mint az alváshiány és az álmatlanság? Bár megnyugtató gondolat lehet, hogy nem vagy egyedül, a rossz hír az, hogy az alváshiány gyakran számos egészségügyi probléma hátterében áll, ha nem oldják meg. 

Szerencsére a Bowen-terápia segíthet. A Bowen-kezelés során végzett gyengéd és lassú mozdulatok mind az elmét, mind a testet ellazítják, így segít gyorsabban elaludni és sokáig mélyen aludni. Ha álmatlansága vagy más hasonló alvásproblémája megnehezíti az életét, a Bowen-terápia segítségével nyugodt, minőségi alvással töltött éjszakákat élvezhet. 

Fokozott energiaszint

Úgy érzed, hogy mostanában kicsit kevés az energiád? Miért ne próbálná ki a Bowenworköt, hogy energiaszintje egy nagyon szükséges lökést kapjon? A gyengéd kézzel végzett terápia újrarendezi a testet és javítja a vérkeringést. Ennek eredményeképpen éberebbnek és energikusabbnak fogja érezni magát. Mivel a Bowenwork egy gyengéd terápiás forma, fittségi szinttől és életkortól függetlenül mindenki számára alkalmas.

Ha szeretné élvezni a Bowen-terápia mindezen előnyeit és még többet, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ellátogasson a Thermana Laškóba, hogy megtapasztalhassa ezt az egyedülálló technikát! 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: