Autós síléctartó

Az autókhoz használt kiegészítők már régóta népszerűek, nagy a sokszínűség, amely alkalmazkodik a különböző igényekhez. Ezek közül kiemelkednek a tetőcsomagtartók, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy maximálisan kihasználják az autón belüli helyet, és képesek legyenek nagyon nehéz és nagy méretű tárgyak szállítására könnyedén.

Népszerűek a síelők körében.

Gyakran használják azok az emberek, akik gyakran utaznak, különösen azok, akik szeretnek síelni.

Egy autós sítartó felszerelése nagyon okos megoldás, hogy a felszerelést teljesen el lehessen szállítani egyik helyről a másikra, mivel az autók többségében nincs elegendő hely erre.

Autós sítartó

Ha Ön is a síelés rajongója, és szüksége lenne a felszerelése szállítására, akkor ajánljuk, hogy keressen fel egy szakértőt, aki felszereli az autós síléctartót Önnek is.

Tetőcsomagtartó típusok

Ezután sokkal könnyebb lesz a felszerelés szállítása, és az autós tetőcsomagtartói piaca erre testreszabott lehetőségeket kínál.

Az autók számára a legnépszerűbb megoldások között szerepelnek:

Síakasztó:

Olyan felszerelés, amelyet többnyire az autóba szerelnek vásárláskor, ha igénylik. Ha van ilyen felszerelése, akkor nagyon könnyű dolga lesz, hiszen biztosan megfelelően illeszkedik és sokoldalúan használható.

Praktikusak a felszerelés szétszerelésekor, és bármikor akár több pár sílécet is tud vele szállítani.

Tetőrúd:

A tetőn lévő sírudak az autó tetőcsomagtartó alternatívái, és a felszerelés egyszerűségének köszönhetően nagyon gyakorivá váltak. Praktikus kialakítása lehetőséget ad a felhasználó számára, hogy kihasználhassa a helyet maximálisan a saját kényelme érdekében. Ez egy pár rudat jelent, amelyek az autó tetejével párhuzamosan vannak felszerelve.

Figyelembe kell vennie, hogy a legtöbb autóhoz ezeket gyárilag telepítik, és általában a bemutatók is szabványos méretűek. A tetőcsomagtartók számos előnnyel járnak, például nem akadályozzák a vezető látását, megvédik a síléceket az útról felpattanó kövektől, és különféle méretű asztalokat is szállíthatnak anélkül, hogy érintkeznének a talajjal.

Síléc tartók 4 x 4:

Ennek a lényege, hogy az autó hátuljára van felszerelve, anélkül, hogy bármilyen funkciót is gátolna. Ez népszerű választás azon járművezetők körében, akik pótkereket tartanak a csomagtartóban, és nem akarnak foglalkozni a tetőrúddal.

Annak ellenére, hogy egyszerűbb használni, figyelembe kell venni, hogy a hely nagyon korlátozott, így jól meg kell válogatni mit vihet magával az ember.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: