Noelle Brush Cosmetics: A legjobb útmutató a megfelelő smink ecset kiválasztásához

A smink ecset nem tartalmaznak semmilyen használati utasítást. Ezért nekünk kell tudnunk, hogy ezeket mivel és hogyan kell használni, hogy a legjobb hatást érjük el. Olyan mint a bútorok összeszerelési útmutatója. 

Melyik Noelle Brush Cosmetics ecseteket érdemes megvásárolnia?

Ha nem tudja, hogy melyik sminkecseteket érdemes megvásárolnia, lentebb van pár opció, amit érdemes átgondolnia:

  • Fan Ecset

Használhatja ezt az ecsetet a por állagú highlighter felviteléhez az arccsontja mentén, vagy setting-powder felviteléhez egy erősebb smink alá. 

  • Púderecset

A púderecseteknél minél pelyhesebbet választ, annál jobb. A púderecsetet az arcra felkerülő púder egyenletes eloszlatására használják, hogy a sminket fixálja. Ráadásul nagyszerűen működnek a bronzerek diffúz felvitele esetében. A szakértők azt mondják, hogy ez a kefe ideális egy csillogó érintés hozzáadására a vállakra és a dekoltázsra, mivel könnyen lefedik a nagy területeket. 

  • Pirosító ecset

A használandó ecset a formulától függ. Keresni kell egy olyan ecsetet, amely természetes szálakból készült, szögletes sörtékkel, mivel ez színkoncentrációt biztosít és alapvetően satírozza a széleket. Ha krémeket használ, bolyhos és hosszú sörtékkel, valamint szintetikus szálakkal rendelkező ecsetet kell választania. 

  • Kontúr ecset

Kontúrecset kiválasztásakor érdemes lehet sűrű, de a sörtékben rugalmas ecsetet keresni, így nem érheti el az arcán lévő csíkokat. Ez a fajta kefe minden kontúrtermék esetében jól működik, akár krémes, akár por állagú. 

  • Alapozó ecset

Alapozó ecsetek is használhatók nedves arcbőr termékek és krémek alkalmazásához. Az ilyen ecsetek különböző formában léteznek, egészen lapostól kezdve a kerekebb formáig. Az Ön igényeitől függően ezek általában szintetikus szálakból készülnek. 

  • Korrektor ecset

Használjon egy lapos ecsetet a foltok elfedésére, mert így sokkal nagyobb fedőképessége less a termékeknek.

  • Kabuki Ecset

Ez az ecset nagyobb felületekre való felvitelt tesz lehetővé, például bronzosító vagy pirosító használatakor.

  • Crease Ecset

A krémes keféknek elegendő mennyiségű terméket kell felszedniük ahhoz, hogy jó színkoncentrációt biztosítsanak a crease-hez. Néhány smink szakértő szereti ezeket az ecseteket, mivel ezek segítenek jobb formát nyújtani a szemeknek. 

  • Szemhéjpúder satír ecset

A kemény szemhéjfestékeket a satírozással, a keveréssel és az alkalmazott szín eloszlatásával tesszük tökéletessé, ezt pedig a satír ecsetekkel tudjuk elérni, melyek bolyhos és hosszú sörtékkel rendelkeznek. 

Miért válassza a Noelle Brush Cosmetics ecseteket?

A Noelle Brush Cosmetics az ecsetek szempontjából a legjobb. Minden ecset minőségi anyagok felhasználásával készült., Továbbá ők az egyetlen cruelty-free márka, így tökéletes kiegészítői lesznek a sminkes neszeszerjének. Valamint pénztárcabarát áron érhetőek el! 

Gyakorlatok elvégzése a keskeny derék érdekében. Hogyan lehet a derék vékony? Olvass tovább …

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: