Miért kell a Zeolit az Ön új táplálékkiegészítője?

Egy új táplálékkiegészítőt keres, amely hozzájárulhat az egészségének és jólétének fokozásához? Mi lenne, ha kipróbálná a zeolitot? De mi is az a zeolit? A zeolit egy vulkanikus ásványi anyag, melynek mélyreható hatása van az emberi egészségre. Egyre növekvő tudományos bizonyítékok mutatják be a zeolit életmódváltó előnyeit, kezdve a méregtelenítéstől az immunrendszer erősítéséig.

A zeolit világszerte egyedülálló, hiszen hatékonyan tisztítja meg a szervezetet a különböző méreganyagoktól, így valóságos áttörést hozva a táplálékkiegészítők terén. Ha szeretne többet megtudni a zeolitok erőteljes hatásairól, az alábbiakban ismertetjük e kiváló minőségű táplálékkiegészítő szedésének legfőbb egészségügyi előnyeit, melyeket a tudomány is alátámaszt.

Táplálékkiegészítők széles skáláját kínálják a piacon, beleértve a multivitaminokat, omega-3 zsírsavakat, fehérjeporokat és egyéb specializált formulákat.

Elősegíti a szervezet lúgosítását 

A zeolitok egyik jól ismert előnye, hogy a szervezet pH-szintjét kiegyensúlyozza azáltal, hogy támogatja a veseműködést, és egyúttal biztosítja a szükséges lúgosító ásványi anyagokat. A legtöbb élelmiszer, amit az emberek most esznek, hajlamos savakat képezni a szervezetben, mint például a rizs, a fehér kenyér és más feldolgozott élelmiszerek. A zöld zöldségek viszont képesek lúgosítani a szervezetet. A környezetszennyezés, a rovarirtó szerek, az alkohol és a krónikus stressz mind növelhetik a szervezet savasságát. A rendkívül savas test hajlamos a megterhelés jeleit mutatni, beleértve a fejfájást, a tartós fáradtságot, a hangulatzavarokat és a krónikus gyulladást, hogy csak néhányat említsünk. 

A lúgosító ásványi anyagok segíthetnek a szervezet savainak pufferelésében. A megfelelően tisztított zeolitban különböző lúgosító ásványi anyagok, köztük magnézium, kálium és kalcium találhatóak a méhsejtes ketrecekben. A zeolit ketrec felelős azért, hogy a szervezetnek az esszenciális ásványi anyagot adja, cserébe pedig elszívja a rossz méreganyagot. A zeolitok elsődleges szerepe a szervezet lúgosításában azzal függ össze, hogy miként támogatja a veséket. Ne feledje, hogy a veséi felelősek a belső pH-szint fenntartásáért. Sajnos ez a funkció a különböző nehézfémek jelenléte miatt károsodhat. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: